Ahşap Mobilya ve Aksesuarın Önemli Markası Pink Home, Skyland HOM’da

İlk Yayın: 18 Mart 2024 – Güncelleme: 18 Mart 2024 19:36

MHA – Türkiye’nin el yapımı ahşap mobilya sektöründe hızla büyüyen markası Pink Home, en yeni showroomunu dünyanın ve Türkiye’nin en seçkin tasarım ve dekorasyon markalarının bulunduğu Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde açtı.

Ahşap süs aynalarıyla sektöre giriş yapan ve ardından ahşap dresuarlar ile bahçe mobilyaları üretimine yönelen Pink Home, 4 bin metrekarelik üretim tesisine sahip. Batman, Fethiye, Çeşme, Ayvalık, Bodrum ve İstanbul’da bayi ve showroomları bulunan Pink Home, ürünlerinde sadece mobilya değil, bir hikaye ve tutku sunuyor. Ahşabın doğallığını özgün tasarımlarla buluşturan Pink Home ürünleri, zarafet ve estetik sunuyor.

Usta ellerle üretilen ahşap aynalar, yaşam alanlarına derinlik ve şıklık katarken, ahşap dresuarlar hem depolama alanı sağlıyor hem de yaşam alanlarına zarafeti getiriyor.

Pink Home, Skyland HOM’daki yeni showroomuyla müşterilerine daha geniş bir ürün yelpazesi ve benzersiz alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Pink Home’un Skyland HOM’daki bu yeni adresi, estetik ve kalite arayanların buluşma noktası olmaya aday görünüyor.
 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.