Aksa Çukurova Doğal Gaz’dan Belediye Başkanı Deniz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

İlk Yayın: 22 Nisan 2024 – Güncelleme: 22 Nisan 2024 21:45

MHA – Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, İşletme Müdürü İsmail Üzdemir ve Anamur İşletme Mühendisi Ali Baran Rıdvanoğlu’nun katıldığı ziyarette, doğal gazın Anamur’daki faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
 Ziyarette konuşan Aksa Çukurova Doğal Gaz Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, Anamur’da doğal gaz kullanımının artırılması ve daha geniş kitlelere ulaştırılması için yeni belediye yönetimi ile işbirliği yapmayı amaçladıklarını belirtti. Duman, Anamur’da 2023 yılı Aralık ayında ilk gaz arzının sağlandığını ve şu an itibariyle bin 456 doğal gaz abonesi bulunduğunu açıkladı. Ayrıca, önümüzdeki günlerde başlaması planlanan 2024 yılı altyapı çalışmalarının yine ön abonelik başvuruları doğrultusunda gerçekleştirileceğini ifade etti.
 Anamurluların doğal gazın avantajlarından yararlanması için Aksa Çukurova Doğal Gaz tarafından Anamur Belediye binasında bulunan Aksa Doğalgaz İşlem Noktası’nın hizmete açıldığını belirten Duman, “Anamurlu vatandaşlarımızı mutfakta yemek pişirmede ve sıcak suda tüpe göre 5 kat, ithal kömüre göre 4 kat, elektriğe göre 3 kat daha ekonomik olan çevreci, temiz ve konforlu yakıt olan doğal gaza geçiş süreci hakkında bilgi almak ve abonelik işlemlerini yapmak üzere Aksa Doğalgaz İşlem Noktası’na bekliyoruz” dedi.
 Aksa Çukurova Doğal Gaz Hakkında 
Aksa Çukurova Doğal Gaz, faaliyet alanında 27 il, 292 ilçe ve beldede yaklaşık 16,6 milyon nüfusa, 6,2 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketidir. “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla yatırımlarını sürdüren Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin her yerine hızla ulaşmayı hedefleyerek genişleyen dağıtım bölgelerine yönelik yatırımlarını artırıyor ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor.
 Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, doğal gazın Anamur’da kullanımının yaygınlaşması için Aksa Çukurova Doğal Gaz’a teşekkür etti. Deniz, “Doğal gazın avantajlarından faydalanarak Anamur halkının daha ekonomik, çevreci ve konforlu bir yaşam sürmesini sağlamak için belediye olarak işbirliği yapmaya hazırız” dedi. Ziyarette ayrıca,  Aksa Çukurova Doğal Gaz, Anamur’da doğal gazın kullanımının artması ve halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesi için çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi. 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.