Anamur Belediye Meclis Üyesi Aziz Saydam Bayram Mesajı

İlk Yayın: 9 Nisan 2024 – Güncelleme: 9 Nisan 2024 11:23

MHA – Anamur Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Aziz Saydam Ramazan Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı. Saydam’ın mesajı şöyle; 
“Değerli Anamurlu Hemşerilerim; Bu bayramlar, toplumun temel bağlarını oluşturan paylaşmanın, kardeşliğin, dostluğun, barışın ve sevginin doruğuna ulaştığımız, maneviyatı yüksek kutsal günlerdir. Tekrar kavuşma temennisi ile Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurladık. Bunun hüznünü yaşarken, aynı zamanda tekrar kavuştuğumuz Ramazan Bayramı’nı kutlamanın sevinci içindeyiz. Bu mübarek günlerde, ailemizle bir araya gelmenin, komşularımızla kaynaşmanın, sevdiklerimizle hasret gidermenin, manevi duygularımızı paylaşmanın hazzını yaşıyoruz. 
Birlikte geçirdiğimiz bu özel günler, kalplerimizdeki sevgi ve saygı bağlarını daha da güçlendirsin, toplumumuzu daha da birleştirsin. Anamur’un değerli hemşerilerim ve aziz milletimiz, bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek günlerin huzur, mutluluk, sağlık ve bereket getirmesini dilerim. Barış dolu bir geleceğe vesile olması temennisiyle, sevgiyle kalın. Saygılarımla”
Aziz Saydam
CHP Anamur Belediye Meclis Üyesi

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.