Anamur Şehir Stadyumu’nun Adı Anamur Atatürk Stadyumu Olarak Değiştiriliyor

Anamur Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın başkanlığında toplanan belediye meclisinde şehir stadyumunun adı Anamur Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesi teklif edildi.

İlk Yayın: 5 Aralık 2023 – Güncelleme: 5 Aralık 2023 14:08

Anamur Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın başkanlığında toplanan belediye meclisinde şehir stadyumunun adı Anamur Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesi teklif edildi.

Anamur Belediyesi’ne devredilen ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın girişimleri ile Spor TOTO Başkanlığından temin edilen 16.500.000 TL hibe ile baştan sona yenilenen şehir stadyumunun ismi değiştirildi. Kasım ayı içerisinde çim serimi tamamlanan stadyumla ilgili olarak sosyal medya hesabından bilgilendirme yapan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; “Baştan sona yenilediğimiz Şehir Stadyumu’nda incelemelerde bulunduk. Çim serimini de tamamlayarak son aşamaya getirdiğimiz stadyumumuza önümüzdeki ay gerçekleştireceğimiz Belediye Meclisi toplantısında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını vereceğiz Atatürk Stadyumu hayırlı uğurlu olsun Anamurum demişti. Bugün gerçekleştirilen Aralık ayı meclis toplantısında Başkan Kılınç’ın teklifi ile şehir stadyumunun isminin Anamur Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesi gündeme getirildi.

Yapılan oylamada oy birliği ile şehir stadyumunun isminin Anamur Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı. Meclis toplantısının ardından açıklama yapan Başkan Kılınç: “Belediye Meclisimizde Spor TOTO Başkanlığından temin ettiğimiz 16.500.000 TL hibe ile baştan sonra yenilediğimiz şehir stadyumunun isminin Anamur Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesini teklif ettik. Oy birliği ile aldığımız kararın ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini ilçemize kazandırdığımız eserlerimizden birisine vermiş olduk. Şehir Stadyumu’nun belediyemize tahsisinin sona ermesi nedeniyle belediye meclis kararımızın yanı sıra isim değişikliği için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza da teklifte bulunacağız. Oradan da alacağımız onayın ardından kısa süre içerisinde stadyumumuza Anamur Atatürk Stadyumu tabelasını asacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.