Batun: 'Kamu Kurumları İle Vatandaş Arasında Köprüyüz'

İlk Yayın: 25 Mart 2024 – Güncelleme: 25 Mart 2024 10:42

MHA – Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı  Mevlüt Batun; “Kamu kurumları ile vatandaş arasında köprüyüz.”Dedi. Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı Mevlüt Batun, mahallesinin ihtiyaçlarını kendi imkânlarıyla karşılayarak muhtarlık hizmetlerine katkıda bulunduğunu açıkladı. 

Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı Mevlüt Batun, mahallesinin masa, sandalye, ses sistemi, çadır ve gölgeliklerini kendi imkânları ile alarak muhtarlığa kazandırdığını söyledi. Vatandaşın hizmetine de kendi aracı ile ulaştırdığını kaydeden Batun; “Muhtarlıklar, aynı zamanda kamu kurumları ile vatandaş arasında bir köprüdür. Ben Sağlık mahallesi muhtarı olarak bu bilinçle hareket ediyor, gerek mahallemin, gerekse vatandaşın özel sorunlarının çözümü konusunda devlet daireleri ile hep çözüm odaklı çalışıyorum. Bu güne kadar da çözümsüz bıraktığım hiç bir konu olmadı.” dedi. 
Batun, masa, sandalye, ses sistemi, çadır ve gölgelik gibi önemli ekipmanları muhtarlığa kazandırdığını ifade etti. Ayrıca, vatandaşların hizmetine kendi aracıyla ulaştırdığını belirten Batun, muhtarlıkların devlet kurumları ile vatandaşlar arasında bir köprü görevi gördüğünü vurguladı.
 Batun, “Ben Sağlık Mahallesi muhtarı olarak bu bilinçle hareket ediyorum. Mahallemizin ve vatandaşların özel sorunlarının çözümü için devlet daireleri ile iş birliği içinde çalışıyorum. Bu güne kadar çözümsüz bıraktığım hiçbir konu olmadı.” dedi.
 Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın taleplerini geri çevirmediğini belirten Batun, mahallelerindeki kaldırım sorununun çözümü için de belediye başkanına güvendiğini dile getirdi. “Başkanımız bir şeyi yapacağım dedi mi yapar. Bu konuda güvenim tamdır. Bundan böyle Sağlık Mahallesi’nin kaldırım sorununu çözülmüş olarak görüyorum. Çünkü başkanım çözeceğini söz verdi.” şeklinde konuştu.

 

   

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.