Belediye Başkanı Kılınç: “Kasım ayında evlere doğal gaz verilecek”

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, kasım ayında evlere doğal gaz verileceğini söyledi.

İlk Yayın: 3 Mayıs 2023 – Güncelleme: 3 Mayıs 2023 20:22

Kılınç, MHP Milletvekili Baki Şimşek, Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Anamur KAÇEP Başkanı Dilek Tuna ve AKSA Çukurova Doğalgaz Bölge Müdürü Tufan Duman ile birlikte Kalınören Mahallesi’ndeki Doğalgaz Depolama Alanı olarak tahsis edilen alanda basın toplantısı düzenledi.

Kılınç, Kalınörende belirlenen alanda Doğalgaz Depolama Tesisi kurulacağını belirterek, “Seçim döneminde biz doğal gaz getireceğimizi söylediğimizde ‘havadan uçuyor, olmayacak bir iş’ demişlerdi. Çok şükür bugün doğal gazın depolanacağı alanda bulunuyoruz. Sözleşmeler imzalandı. 14 Mayıs’tan önce burada işe başlanacak. Ekim – Kasım ayı gibi Anamur halkının hizmetine sunacağız. Bu benim en önem verdiğim, en büyük projelerimden biriydi. Hep birlikte başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapamayacak diyenlere inat, hayırlı uğurlu olsun diyoruz” dedi.

AKSA Çukurova Doğalgaz Bölge Müdürü Tufan da önümüzdeki günlerde şebeke hattı çalışmalarına başlanacağını belirterek, “2023 yılı içerisinde 19 kilometre şebeke montajı yapacağız ve 2 mahallemizde 5 bin konuta gaz ulaştırmayı hedefliyoruz. Ekonomik, güvenli, çevreci doğal gazın Anamur’a konfor katacağını düşünüyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.