BingX, akıllı dijital ödemeler için Mercuryo ile ortaklığını duyurdu

İlk Yayın: 27 Şubat 2023 – Güncelleme: 27 Şubat 2023 15:29

Mercuryo, hem fiat hem de kripto dünyasından işletmelere tek API entegrasyonu yoluyla erişilebilen çok çeşitli finansal hizmetler ve ürünler sunarak ödeme yapma kolaylığını yeniden icat eden küresel bir ödeme altyapısı platformudur. 2018’deki başlangıcından bu yana Mercuryo, Fiat Ödeme Giriş ve Çıkışı (Fiat Pay In-Out), BaaS (Banking-as-a-Service- Hizmet olarak Bankacılık) ve CaaS (Crypto-as-a-Service- Hizmet olarak Kripto) dahil olmak üzere çeşitli ürünlerle bütünsel bir fintech platformu geliştiriyor. BTC, ETH ve USDT dahil 20’den fazla en popüler kripto paraların yanı sıra dünya çapında çok çeşitli yerel para birimlerini ve ödeme yöntemlerini destekleyen Mercuryo, vermiş olduğu hizmetlerin karşılığında kuruluşundan bugüne 3 milyondan fazla kullanıcıyı web3’e dahil etti.

Gerçekleştirilen ortaklık sonucunda, BingX kullanıcıları geleneksel ödeme yöntemlerinden, daha hızlı ve daha güvenilir olan sorunsuz bir ödeme yöntemine geçmiş olacak. Kullanıcılar, Visa ve Mastercard kredi karları ve banka kartları, Apple Pay ve Google Pay dahil olmak üzere çeşitli ödeme seçenekleriyle Mercuryo aracılığıyla kripto satın alabilme olanağına sahip olacaklar.

Bu iş birliğinin bir diğer faydası da KYC token paylaşımıdır. Sorunsuz kullanıcı KYC paylaşımı için SumSub belirteçlerini etkinleştirecek ve bu da ikinci bir doğrulamadan tasarruf edilmesine yardımcı olacak. Mercuryo’nun ortaklıklarının ve BingX ekibinin yakın iş birliği sayesinde müşteriler artık çifte doğrulamayı atlayarak kripto para satın alabilecekler.

“Müşterilerimize yenilikçi ve güvenli bir ödeme çözümü sunmak için Mercuryo ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.” diyerek açıklamada bulunan BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, şunları da ekledi “Bu iş birliği ile dijital ödemeleri basitleştirmeyi ve müşterilerimize daha hızlı, daha güvenli ve daha uygun bir işlem yöntemi sunmayı hedefliyoruz. Birlikte çalışarak bunu gerçekleştirebiliriz ve gerçekleştireceğiz.”

“Müşterilere sorunsuz fiat ödeme seçenekleri sunmak için BingX ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.” söyleminde bulunan Mercuryo’nun CEO’su Petr Kozyakov, sözlerine şu şekilde devam etti. “Ortak çabalarımız yalnızca dijital ödeme endüstrisini dönüştürmekle kalmayacak, aynı zamanda dünya çapında kripto destekli çözümlerin benimsenmesini hızlandıracak. BingX’in bir endüstri lideri olma taahhüdü, ekiplerinin müşterilere hizmet vermesi ve müşteri sadakatini artırması için birinci sınıf çözümler sunmamız konusunda bize ilham veriyor.”

BingX ve Mercuryo arasındaki ortaklık, daha erişilebilir ve verimli bir dijital ödeme ekosisteminin önünü açtığı için fintech endüstrisi için önemli bir adım olarak görülmektedir.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.