Cumhurbaşkanlığı Türkiye 59. Bisiklet Turu Antalya-Alanya Turu İle Başlıyor

İlk Yayın: 19 Nisan 2024 – Güncelleme: 19 Nisan 2024 11:46

MHA – Cumhurbaşkanlığı 59.Türkiye Bisiklet Turu, bu yıl Antalya’dan başlayacak. T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenecek olan tur, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleşecek.
Antalya Düden Parkı’ndan start alacak. Turun 1. etabı, 21 Nisan Pazar günü saat 10.25’te başlayacak. Dünya çapında ünlü bisikletçiler, 134,7 kilometrelik parkuru geçerek Antalya Atatürk Parkı’nda finish yapacaklar. Tahmini olarak saat 13.10’da bitmesi beklenen etap, bisiklet tutkunlarını ve sporseverleri heyecanlandırıyor.
 Antalya Atatürk Parkı’nda kurulacak olan Finish alanında, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından izleyicilere özel bir program sunulacak. Programda Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığı tarafından “Çocuklar İçin Güvenli Bisiklet” eğitimi, renkli tanıtım stantları, geçtiğimiz yıl ilgi gören Artistik Bisikletin Dünya Şampiyonu Viola Brand’in gösterileri, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü etkinlikleri, dev ekranda canlı yarış yayını ve eğlenceli gösteriler yer alacak.
 Bisiklet tutkunlarını ve sporseverleri, dünya bisikletinin efsane isimlerinden Mark Cavendish gibi sprintlerin şovuna sahne olacak bu büyük etkinliği kaçırmamaları konusunda davet ediyoruz.

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.