Destici: “Uyumlu bir şekilde ittifakımız devam ediyor”

İlk Yayın: 9 Mart 2023 – Güncelleme: 10 Mart 2023 09:15

Destici’nin konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Bu görüşmemizin içerisinde 11 ilimizin yaşadığı deprem afeti birinci gündem maddemizdi. Burada yapılan çalışmalar, bizim tespitlerimiz, önerilerimiz bunları da Sayın Cumhurbaşkanımızla konuştuk. Gittikçe tabii ciddi bir toparlanma var ve inşallah gün geçtikçe de her gün bir önceki günden daha iyi oluyor. İnşallah bu güzelliği, iyiliği, toparlanmayı ya da oradaki yaraların sarılmasını daha üst düzeye çıkaracak hükümetimiz, devletimiz. Bakanlarımızın hemen hemen tamamı sahada.

Aynı şekilde vatandaşımız da müthiş bir dayanışma örneği gösterdi. Biz de Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları Vakfı olarak hem arama kurtarma ekiplerimiz hem yardım ekiplerimiz ilk günden beri sahada. Tüm yaraları sarana kadar devletimiz de biz de hep birlikte sahada olmaya devam edeceğiz.

Bu hassasiyetleri gösteren siyasi partiler elbette ki Cumhur İttifakı’na dahil olabilir. Büyük Birlik Partisi adına konuşuyorum. Mutlaka gündemdeki bütün meseleleri konuşma fırsatı bulduk. Şu anda bunların detayını paylaşmam çok doğru olmaz diye düşünüyorum.

Bizim tabii ki kararımız, arzumuz, isteğimiz kendi adımız, amblemimiz ve adaylarımızla seçime katılma noktasında. Tabii ki buradaki diğer husus da Cumhur İttifakı’na  özellikle cumhurbaşkanlığı ayağında seçimleri en yüksek katkıyı sağlamak için zaten bunu arzu ediyoruz. Dolayısıyla da güzel, faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Hem biz devletimizi, ülkemizi, milletimizi, ittifakımızı önceliyoruz daha sonra partimizi önceliyoruz. Dolayısıyla bizim burada bir problemimiz, anlaşmazlığımız yok. Dolayısıyla uyumlu bir şekilde ittifakımız devam ediyor. Çalışmalarımız devam ediyor.”

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.