Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

İlk Yayın: 26 Mart 2024 – Güncelleme: 26 Mart 2024 12:22

MHA – 31 Mart yerel seçimlerine yedi gün kalırken Belediye Başkan adaylarının saha çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Partisinin Belediye Başkan Adaylarına destek olmak için her gün farklı bir ilçe ve mahallede, toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Anamur’a gelerek vatandaşlardan Belediye Başkan Adayı  Dr.Ali  Rıza Özdeniz’e  destek   istedi.

Kocamaz;31 Martta yapılacak olan seçimlerin, bir yerel seçim olduğunu, genel iktidarın değişmeyeceğini ama en azından yerel yöneticiler konusunda bir değişiklik yapılabileceğini ve iktidara da sarı kart gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Milletvekili  Burhanettin  Kocamaz, Anamur İlçe Başkanımız Ethem Ziya Alıçlı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Özkan, Anamur Belediye Başkanı Adayı Dr. Ali Rıza Özdeniz ve Meclis Üyesi Adayları  ve kalabalık  partili ile  Anamur Caddelerinde  gövde gösterisi  yapan İYİ  Parti  heyeti esnaflara  “hayırlı işler”  temennisinde bulundular.

Anamur Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden İYİ Parti heyeti, burada da  Dernek Başkanı  Mehmet Sarı ve  Dernek  Yöneticileri ile Anamur  tarımı üzerine   sohbet ettiler.

Anıtlı Mahallesine  giden İYİ  Parti heyeti burada  da  kahve toplantısında   vatandaşlara, 

projelerini anlatan Anamur Belediye  Başkan Adayı  Dr. Ali Rıza Özdeniz’e  oy istediler.

Şehir Merkezine en yakın Mahalleden en uzak Mahallesi Karaağa’ya kadar giderek köylülerle buluşan, onların sorunlarını dinleyen İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz,” Bende sizden biriyim. Oyum araya gitmesin düşüncesi içinde olmayın. Diğer adaylar kadar iddialıyım.   Sizlerden ricam oylarına sahip çıkmanız. Allah’ın izni sizlerin de desteği ile 31Martta kötü yönetime dur diyeceğiz.”  Dedi.

Bir taraftan  partinin kadın kolları  ev ve  işyerlerini, çilek tarlalarını  gezerek, Belediye Başkan Adayı  Dr.Ali Özdeniz’in   seçilmesi halinde   hayata geçireceği projelerin   yer aldığı broşürleri  dağıtarak, vatandaşa  oylarına talip oluyorlar.

 İYİ Parti  İlçe  Başkanı  Ethem Ziya  Alıçlı  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları  Başkan ve gönüllüler ile  Belediye  Meclis  Üyesi Adayları Belediye Başkan Adayı Dr. Özdeniz ’in kazanması için  canla başla çalışmalarına   devam ediyor.
 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.