Erbakan: “Cumhurbaşkanlığına adayım”

İlk Yayın: 20 Mart 2023 – Güncelleme: 20 Mart 2023 15:50

Erbakan’ın kouşmasından satır başları şöyle:

“1974 Kıbrıs Barış Harekatının emri milli görüş ruhuyla verildi ve neredeyse 50 seneden beri bir kişinin dahi burnu kanamamaktadır. 1976-1977’de Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sanayileşme ve kalkınma hamlesini istihdam hamlesini milli görüş ruhuyla Erbakan Hocamız gerçekleştirdi. 1989 ve 1994’de milli görüş gömleğiyle milli görüş belediyeciliği ile yapılan efsane belediyecilik hizmetleri. 54. Hükümette dar gelirli kesimin refah seviyesinin arttırılması konusunda dünya şampiyonu olan bir hükümettir.

Denk bütçenin ve havuz sisteminin gerçekleştirilmesi ile devletin faiz yükünden kurtulması 54. Hükümetin 11 ay gibi kısacık bir sürede gerçekleştirdiği çok önemli hizmetlerden bir tanesidir. Milli görüş davasının erleri olarak 1969’da Erbakan Hocamızın yola çıkarken taşıdığı ruhun aynısı ile aynı aşkla aynı dava uğrunda aynı heyecanla bugün de Yeniden Refah Partimiz yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Bu yürüyüşte Yeniden Refah Partimiz kısa zamanda çok büyük bir mesafe almıştır kamuoyu da bunu çok iyi bilincindedir. 81 il ve 900’den fazla ilçede en güçlü teşkilatların kurulması bütün il ve ilçe kongrelerinin o ilin en büyük salonlarında en muazzam katılımla gerçekleştirilmektedir. Bütün bu gerçekler Yeniden Refah Partimizin 14 Mayıs seçimlerine çok ciddi bir siyasi aktör olarak çok ciddi belirleyici bir siyasi güç olarak girdiğinin apaçık göstergeleridir. Erbakan Hocamız vefat etti ama milli görüş davası kıyamete kadar baki kalacaktır ve bugün de Yeniden Refah Partimiz tarafından orijinal istikametine uygun bir şekilde temsil edilmeye devam etmektedir.

Yenden Refah Partimizin yapmış olduğu kongrelerde de üye sayısında da aynı zamanda teşkilatlanma düzeyinde de apaçık bir şekilde görülmektedir milletimiz Yeniden Refah Partisi’ni istemektedir, özlemektedir. Biz de diyoruz ki projelerimiz hazır Türkiye ile ilgili somut çözüm önerilerimiz hazır. İlk 100 günde bütün bakanlıklarda yapacağımız ilk 100 gün icraatlarımız kitabımız hazır ve her zaman söylediğimiz gibi her şeyden önemlisi makam ve rakam için ihale ve koltuk için değil Allah rızası için çalışan kadrolarımız hazır.

Altın yaldızlı referanslarımızla kapı gibi iş bitirme belgelerimizle yeniden iktidara geleceğiz ve bu aziz milletin yüzünü yine milli görüşle yine refahla güldüreceğiz inşallah. Yetkili kurullarımız ve teşkilatlarımızla gerçekleştirmiş olduğumuz son derece kapsamlı teferruatlı istişareler sonucunda 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçimlerine tüm seçim bölgelerinde herhangi ittifaka dahil olmadan müstakil olarak girme kararı almış olmaktayız. Almış olduğumuz karar doğrultusunda 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde de Yeniden Refah Partimizin Cumhurbaşkanı Adayı olarak YSK’ya başvurumu gerçekleştireceğim.”

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.