Fırat Arslan; İyi teklif gelirse değerlendiririm

İlk Yayın: 26 Kasım 2023 – Güncelleme: 26 Kasım 2023 19:26

 

Almanya’nın Stuttgart şehri yakınındaki Göppingen’de yapılan maçın kendisi için jübile olduğunu ancak iyi bir teklif gelirse değerlendireceğini de aktaran Arslan, “İlkbahara kadar bekleyeceğim, çok iyi bir teklif gelirse dünya şampiyonluğu kemeri için; dünya şampiyonlarına karşı maç yapma fırsatı elime geçerse tabii ki o fırsatı değerlendirip maç yapmayı arzu ederim” dedi.

“Keşke daha önce Erzurum’da kamp yapmak nasip olsaydı”

Erzurum’da 8 hafta kamp yaptığını aktaran Fırat Arslan, kamp süreciyle ilgili, “34 senedir ringlerde aktif dövüşçü olarak savaşıyorum. Bütün kariyerim boyunca bu kadar güzel bir kamp geçirmedim. 8 hafta Yüksek İrtifa Merkezi’nde antrenmanlar yaptım. 2 bin 200 metre yükseklikte Palandöken’de kaldım. Orada başarılı antrenörlerle çalıştım, genç sporcuları getirdiler beraber çalıştık. Almanya’dan antrenörüm ve ekibim geldi. Çok güzel bir kamp geçirdim. ABD, Moskova, Londra, Avusturya’nın dağlarında kamp yaptım ama en başarılı kampım Erzurum’da geçti. Keşke daha önceden orada kamp yapmak nasip olsaydı. İnşallah bir büyük maç daha gelirse orada bir kez daha kamp yapmayı arzu ederim” ifadelerini kullandı.

“Binlerce dünya şampiyonu çıkacağına inanıyorum”

İlk ve tek Türk dünya şampiyonu olmasının üzücü olduğunu da söyleyen Arslan şöyle konuştu:

“2007 yılında dünya şampiyonu olduğumda Türk tarihi boyunca ilk ve tek profesyonel dünya şampiyonu olmayı başardım. İkinci kez şampiyon olduğumda hala tek sporcu olmam çok üzücü. Çünkü benden çok daha potansiyelli olan kardeşlerim var. İnşallah ardından nice şampiyonlar gelir. Biz Osmanlı torunuyuz, binlerce şampiyon çıkarabilecek kapasitemiz var. Çok yetenekli kardeşlerim var. Önemli olan medyadan ve sponsorlardan daha fazla destek verilse eminim bizden binlerce dünya şampiyonu çıkacağına inanıyorum. İnşallah ben de bu gençlere bir örnek olmuş olabilirim.” pradabet para yatırma

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.