Gültekin Uğur’a Mersin iş dünyasından tam destek

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Gültekin Uğur, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği'ni (MESİAD) ziyaret etti.

İlk Yayın: 31 Mart 2023 – Güncelleme: 31 Mart 2023 19:58

Aday adaylığı sürecinde yoğun bir çalışma süreci geçiren Gültekin Uğur, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve MESİAD Başkanı Hasan Engin ile bir araya geldi. Her iki başkanın da desteğini isteyen Uğur, Mersin iş dünyasının da tam desteğini aldı.

Öncelikli hedeflerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi olduğunu söyleyen Uğur, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partimizde Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde çıktığımız bu yolda ilk hedefimiz Sn. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olarak seçilmesidir. Partimizin içerisinde Türkiye’yi aydınlığa taşıyacak, geleceğimiz için çok çalışacak binlerce isim var. Bu isimlerin her biri birbirinden değerli isimlerdir. Sn. Genel Başkanımız milletvekilliği noktasında kimi aday gösterirse göstersin hep birlikte aynı heyecanla o isimlerin yanında yer alacağız. Bizler için adaylık değil, ülkemizin geleceği önemlidir. Bu noktada bana destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.