Haydi Çocuklar Mersin Büyükşehirin Anamur Dragon Parkındaki Çocuk Festivaline

İlk Yayın: 21 Nisan 2024 – Güncelleme: 21 Nisan 2024 23:10

MHA – Mersin Büyükşehir’in Ulusal ve Uluslararası Renkler Anamur’da Buluşuyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Mersin Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı Mersin Çocuk Festivali, Anamurdan başlayacak unutulmaz gösteriler göz dolduracak. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Mersin Çocuk Festivali, renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 
Festival kapsamında, Anamur Dragon Park’ta düzenlenecek özel bir etkinlik ile farklı kültürlerin dansları buluşacak. Anamur Belediyesi Basın Bürosu Mersin Büyükşehir Belediyesinin bu davetini şu şekilde duyurdu.
“22 Nisan 2024 tarihinde, saat 15:00-17:00 arasında Anamur Dragon Park’ta gerçekleşecek etkinlikte; Kuzey Makedonya, Ukrayna, İran, Almanya, Hatay ve Akdeniz Iğdır Okulu Çocuk Halk Dansları Toplulukları sahne alacak. 
Bu etkinlikte, çocuklar ve aileler, dünya çocuklarının enerjik danslarını izleyerek unutulmaz bir deneyim yaşayacaklar. Tüm halkımızı, farklı kültürlerin bir araya geldiği bu muhteşem etkinliğe davet ediyoruz.”

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.