HÜDA PAR’lı Eminoğlu: “Depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyoruz”

İlk Yayın: 13 Mart 2023 – Güncelleme: 13 Mart 2023 14:10

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Eminoğlu, HÜDA PAR Adıyaman il Başkanı Mustafa Yetiş ve beraberindeki heyet Adıyaman’da depremzedeleri ziyaret etti.

Eminoğlu ve beraberindeki heyetin ilk durağı, Adıyaman’daki çadır kentler oldu. Eminoğlu, çadır kentlerdeki depremzedelerin sorun ve sıkıntılarını dinledi, acılarını paylaştı geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Çadır kentlerdeki depremzedelerle görüşme yapan Eminoğlu ve beraberindeki heyet, yetkililerle bir araya geldi. Eminoğlu sorunlar ile ilgili alınan notlar üzerinden çadır kent yetkilileriyle durum değerlendirmesi yaptı, yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Eminoğlu, yapılan ziyaretlerde bazı çadırların elektrik sorununun olduğu, banyo ve tuvaletlerin yetersizliği, çamaşırların yıkanması ve hijyen malzemelerinin yetersizliği; bunların yanında yetersiz beslenme, sağlık sorunlarının kendileri için eziyet halini aldığı vatandaşlar tarafından ifade edildiğini belirtti.

“Parti olarak depremin ilk anından itibaren vatandaşların yardımına koştuk”

HÜDA PAR olarak depremin ilk anlarında itibaren sahada olduklarını anımsatan Eminoğlu, “Biz parti olarak depremin ilk anından itibaren depremden etkilenen vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Arama ve kurtarma faaliyetlerinin beraberinde başta beslenme olmak üzere temel insani ihtiyaçları karşılama konusunda seferber olduk. Halen deprem bölgelerinde bütün kuruluşlarımızla sahadayız. Son ihtiyaçlar giderilene kadar depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.