İletişimciler MEİGDER’i ziyaret etti

İlk Yayın: 2 Nisan 2024 – Güncelleme: 2 Nisan 2024 14:59

Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İletişim Bölümü Müdürü ve öğretmenleri Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Okul Müdürü Hakan Ördek, Müdür Yardımcısı Veysel Pekel ile beraberindeki öğretmenler Serap Kozak, Tülin Sayar ve Seher Özata’yı, MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu ile cemiyet yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Çok önemli ve kutsal bir görev üstlenen öğretmenleri ağırlamaktan onur duyduklarını dile getiren A.Vahap Şehitoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti yineleyerek yaptığı konuşmada, “Özellikle geleceğin gazetecilerini, medya mensuplarının yetişmesinde temel taşı görevi üstlenen siz iletişim bölümü hocalarımıza büyük görevler düşüyor. Bizim de yakından takip ettiğimiz gibi siz bu görevi başarıyla ifa ediyorsunuz. Dürüst, onurlu ve daha nice başarılı Gazeteciler yetiştireceğinize inancımız tam ve bu uğurda her zaman yanınızdayız” dedi.
Bir hayli verimli geçen ziyaretin sonunda MEİGDER Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Ördek, basın mensuplarıyla her zaman iç içe olduklarına dikkat çekerek, fikir alışverişinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.