İYİ Parti’li Hüseyin Aksan: Tüm Türkiye’ ye İYİ geleceğimizi görüyoruz

İlk Yayın: 31 Mart 2023 – Güncelleme: 31 Mart 2023 20:32

İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Hüseyin Aksan teşkilatları ziyaret etti.
İYİ Parti Milletvekili aday adayı Hüseyin Aksan, Teşkilat ziyaretlerinde “Mersin İYİ olacak” dedi.
İYİ Parti Mersin  Milletvekili Aday Adayı  Aksan,İYİ Parti Anamur  İlçe Başkanlığı ziyaretinde , “ Bu inanmış kadrolar, vatandaşımızın huzuru ve refahı için her şeyi yapmaya hazır. Bunu sizlerde bir kez daha görmüş oldum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Öncelikle tüm İYİ’lere aday adaylarımıza, il yönetimimize, ilçe yönetimlerimize, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum ayaklarına emeklerine sağlık, birlikte yürümeye, adım adım, her bir yüreğe dokunarak büyük bir aile olmaya devam ediyoruz.
Teşkilatlarımızı ziyaretlerimin ardından, esnafımızı ziyaret ediyorum, kimi zaman dertleşip, istişare ediyoruz, görüşlerini alıp,  elimizdeki imkanlar dahilinde yanlarında oluyoruz. Sayın Genel Başkanımız Merak Akşener’ i, milletimizin çağırdığını gördükçe, birlikte kazanacağımızı gördükçe, tüm Türkiye’ ye İYİ geleceğimizi görüyoruz ” diye konuştu.

İYİ  Parti  Mersin Milletvekili  Aday Adayı
Hüseyin Aksan Kimdir:
Sizler gibi Yörük Türkmen bir ailenin evladı. Anne tarafından Anamur-Bozyazı Lenger köyünden. 15 yıl hesap uzmanı olarak çeşitli kademelerde devlet bürokrasisi ‘ne 15 yıl mali finansman danışmanlığı ile İş Adamları ve Sanayicilere katkı sağladı. İleri derecede uzman olduğu alanlar; Karapara Aklama İncelemeleri Yolsuzluk İncelemeleri Maliye Politikaları Vergi Politikaları Uzman olduğu alanlar; Ekonomi Politikaları Finansman Politikaları Maliye Politikaları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.