Kaymakam Bilal Bozdemir Koltuğunu Minik Kılınç’a Devretti

İlk Yayın: 22 Nisan 2024 – Güncelleme: 22 Nisan 2024 20:43

MHA – Anamur Kaymakamı Bozdemir koltuğunu Kalınören İlkokul Ortaokulu Öğrencisi İbrahim Ege Kılınç’a devretti. Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, öncelikle, tüm çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Daha sonra, Kaymakamlık makamında gerçekleşen törende Kaymakam Bozdemir, koltuğunu Kalınören İlkokul Ortaokulu öğrencisi İbrahim Ege Kılınç’a devretti. 
Okul Müdürü Mikail Eyyüp ile birlikte gelen Kılınç, heyecanını gizleyemedi.  Koltuğa oturan İbrahim Ege Kılınç, kısa süreliğine olsa da Kaymakam olmanın heyecanını yaşadı. 
Törende konuşan Kılınç, “Bu deneyimi yaşamak benim için büyük bir onur. Bugün, tüm çocuklarımızın bayramını temsilen buradayım. Mustafa Kemal Atatürk’ün bize armağan ettiği bu bayramın coşkusunu yaşamak benim için çok anlamlı.” dedi.
 Kaymakam Bozdemir ise, törende tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, İbrahim Ege Kılınç’a teşekkür etti. Bozdemir, “Bugün burada İbrahim Ege Kılınç gibi gençlerimizi ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk. Çocuklarımızın geleceği için çaba harcayan herkesi tebrik ediyorum. İbrahim Ege’ye de bu anlamlı günümüzde bizimle birlikte olması için teşekkür ediyorum” dedi.
 Kaymakam Bozdemir, Kılınç’a bayram hediyesi verirken, öğrencinin ziyaret sırasındaki heyecanı ve mutluluğu da gözlerinden okundu.
Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını dünya çocuklarına hediye etmesinin ardından geleneksel olarak makamların çocuklara devredildiği bu bayramda,  çocukların ülkenin yönetimine katılımını teşvik etmek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini vurgulamak açısından büyük bir önem taşıyor. 
 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.