Kılınç Esentepe Mahallesinde Coşkuyla Karşılandı

İlk Yayın: 22 Mart 2024 – Güncelleme: 22 Mart 2024 17:43

Mithat ÜNAL/(MHA) – Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, Esentepe Mahallesinde yoğun bir katılımla iftar yemeğinde buluştu.  Şehit Atanur Bal Pazar yerinde belediyenin düzenlediği iftar yemeği programında mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Kılınç, “Miting havasında geçirdiğimiz bu iftar programımımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.  Program, Kılınç’ın anamur’a kazandırdığı projelerin sinevizyon gösterileri ile başladı. 
Esentepe Mahalle Muhtarı İlhan Yıldırım, Recep Tayyip Erdoğan Mesire alanı başta olmak üzere mahallesine getirdiği hizmetlerden dolayı Başkan Hidayet Kılınç’a önce teşekkür etti, sonra yeni taleplerini sıraladı.  Programa, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan ı Mehmet Başta, AK Parti İlçe Başkanı Burak Bulut,  KAÇEP Başkanı Meral Güğül, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şakrucu, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Sarı ve Meclis Üyesi Adayları  ile birlikte Esentepe Mahallesi sakinleri ile iftar soframızda buluştu. 
Yoğun bir katılımla verilen iftar programında ilk konuşmayı Muhtar İlhan Yıldırım  yaptı. Öncelikle Başkan Kılınç ve Cumhur ittifakı ekibine hoş geldiniz.’ Diyen Yıldırım, mahallesinin yollarını  yapan  ve Recep Tayyip Erdoğan Mesire alanını Mahallesine kazandıran  başkan Kılınç’a teşekkür etti.  MHP ve Ak Parti başkan ve temsilcilerinin konuşmasının ardından söz alan belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 5 yıl boyunca yaptığı hizmetleri sıraladı ve bundan sonra yapacağı 5 yıllık hizmet projelerini anlattı.  Kılınç, Recep Tayyip Erdoğan Mesire alanındaki oturma yerlerini 500’e çıkarma sözü verdi. MHP ve Ak Partili gençler tarafından ‘Başkan Hidayet Anamur vilayet, dik dur eğilme, Anamur seninle sloganları ile sözleri kesilen Başkan ;Hdayet Kılınç, “Gençler bende sizinleyim.” Diyerek karşılık verdi. Kılınç Esentepe Mahalle sakinlerine, “ Programımıza teşrif eden, mahalle toplantımızı mitinge dönüştüren  değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” Diyerek konuşmasını tamamladı. 

 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.