Mahsun Kırmızıgül Adıyaman’da

Adıyaman'da olan Mahsun Kırmızıgül: İnsanların sokaklarda kalmadığını görünceye kadar deprem bölgesinde kalacağım

İlk Yayın: 16 Şubat 2023 – Güncelleme: 16 Şubat 2023 09:05

Büyük yıkıma sebep olan depremin yıktığı şehirlerden biri de Adıyaman… Adıyaman’daki görüntüler yürek dağlarken Mahsun Kırmızıgül hemen afet bölgesine koştu. Ünlü şarkıcı ve yönetmen aldığı kararı sosyal medyadan paylaştı. Ünlü isim “İnsanların sokaklarda kalmadığını görünceye kadar deprem bölgesinde kalacağım” dedi.
Kahramanmaraş merkezli 2 deprem Adıyaman’da da büyük yıkıma sebep oldu. Depremin şiddeti yalnızca Adıyaman’ın merkezinde değil, köylerinde de etkisini gösterdi.

Kahreden görüntülerin geldiği Adıyaman’a koşan Mahsun Kırmızıgül sosyal medyada ilk günden beri paylaşım yapıyor.


Mahsun Kırmızıgül son olarak sosyal medyada aldığı kararı açıkladı. Kırmızıgül açıklamasında “Çok geç saatlere kadar özel insanların barınmaları için köylerine kadar gidip dağıtım yaptık. Bu bölgede yaşayan insanlar için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Çadır kent için çalışmalara başladık. İnsanların sokaklarda kalmadığını görünceye kadar deprem bölgesinde kalacağım” dedi.
Ünlü isim daha önce yaptığı açıklamada da “Adıyaman’da arama kurtarma çalışmaları bitmek üzere. Depremin 2. gününde kalabalık olan şehir gittikçe yalnızlaşıyor. Barınak için her gün ekibimle sahadayız. Özel insanlara çadır, battaniye soba ulaştırmaya devam ediyoruz” demişti.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.