MEİGDER’den Başkan Sarı’ya hayırlı olsun ziyareti

İlk Yayın: 6 Haziran 2023 – Güncelleme: 6 Haziran 2023 16:14

Kısa adı MEİGDER olan Mersin İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Vahap Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak, başarı dileklerini ilettiler.
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle çok eski yıllara dayalı dostlukları olduğunu belirterek, nazik ziyaretlerini için Başkan Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Konuşmasında çağımızın teknoloji çağı olduğuna ve bu anlamda internet haber sitelerinin büyük önem taşıdığını kaydeden Başkan Sarı, “Bulunduğumuz teknolojik dönemde tek tıkla dilediğimiz bilgilere ulaşmak, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmelerden anında haberdar olmak önemli bir yere sahip. Akıllı telefonlarımızdan, tabletlerimizden ya da bilgisayarlarımızdan tek tuşla habere erişim sağlayabiliyoruz. İnternet gazeteciliği, bu konuda bize sınırsız bir dünya sunuyor” dedi.

BAŞKAN SARI, İNTERNET GAZETECİLİĞİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ
İnternet gazeteciliğinin getirdiği en önemli değişikliklerden birinin de 24 saatlik haber döngüsü olduğunun altını çizen Başkan Sarı, “İnternet gazetecileri sürekli güncellemeler ve son dakika haberleriyle kamuoyunu 7/24 bilgilendirebilmektedir. İnternet bağlantısı olan herkes artık dünyanın herhangi bir yerinden ve herhangi bir zamanda haberleri okuyabilir, izleyebilir ya da dinleyebilir. İnternet gazeteciliği, haberleri tüketme biçimimiz üzerinde büyük bir etkiye sahip olan ve hızla gelişen bir gazetecilik biçimidir” şeklinde konuştu. Başkan Sarı şöyle devam etti: “Bu bilgiler ışığı altında hayatımızın olmazları arasında yerini alan internet gazetelerinin ilimizde örgütlü kuruluşu İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Sayın Vahap Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyelerine Birliğimize ve şahsıma gösterdikleri ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor ve kendilerine başarı dileklerimi iletiyorum.”

ŞEHİTOĞLU: “KENTİN NABZINI TUTUYORUZ”
MEİGDER Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Vahap Şehitoğlu ise internet gazeteciliği anlamında Türkiye’ye öncü olduklarının altını çizerek, MEİGDER’i önce federasyon, daha sonra ise konfederasyon çatısına taşıdıklarını ifade etti. Şehitoğlu, dernek üyesi usta gazetecilerin kendi adlarına kurdukları internet haber siteleriyle her gün kentin nabzını tuttuklarını, sıcak haberleri anında il yöneticileri ve halka ulaştırdıklarını belirterek, “İnternet haberciliğinde ustalaşma yolunda daha da çok yol almak zorundayız. Geleceğin haberciliği artık tamamen internet üzerinden olacaktır. Bizde bu dijital ortamda teknolojiyi yakından takip ederek gelişimimizi tamamlamaktayız. Sayın Veysel Sarı Başkanımızla geçmişten gelen dostluğumuzu internet haberciliği üzerinden geleceğe taşıyacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.