Mersin’de 4.Liselerarası Müzik Yarışması muhteşem final gecesiyle sona erdi.

İlk Yayın: 5 Haziran 2023 – Güncelleme: 5 Haziran 2023 16:07

Mezitli Belediyesi’nin Soli Güneş Festivali kapsamında gerçekleştirdiği 4.Liselerarası Müzik Yarışması muhteşem final gecesiyle sona erdi.

Mezitli belediyesinin düzenlediği ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği, 4. Liseler arası müzik yarışması final gecesiyle sona erdi. Kültür ve sanat kenti olan Mezitli’de liseler arası müzik yarışmasına katılan gençler yeteneklerini sergilediler. Yarışmanın sonunda jüri üyelerinin oyları ile finale kalan guruplar çeşitli ödüller kazandı.

Liseler Arası Müzik yarışmasının her geçen yıl daha büyük ilgiyle karşılaştığına vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yarışmaya katılan gençlere pozitif ayrımcılık yapacağını belirterek “23 Haziran’da başlayacak olan Soli Güneş Festivalimiz, üç gün boyunca sürecek ve dolu dolu etkinliklerle renklenecek. Motive, Haluk Levent ve Simge gibi ünlü sanatçıların performanslarıyla Soli Arenada sahne alacakları festivalimize herkesi bekliyoruz. Siz gençlerle birlikte geleceğin daha da güzelleşeceğine inanıyorum ve hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Tarhan yarışmayı kazanan Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nin ‘Pandoraband’ gurubuna ödülünü ve 5.000 TL’lik çeki taktim etti. Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nin “PandoraBand” adlı grubu etkileyici performanslarıyla jüriyi ve izleyicileri büyüleyerek birincilik ödülüne layık görüldü ve 5.000 TL’lik ödülün sahibi oldu. İkincilik ödülü ise yine Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nin “Opia” adlı grubuna verildi ve 3.500 TL’lik ödül kazandırdı. Üçüncülük ise İçel Anadolu Lisesi’nin “Fora” adlı grubunun oldu ve 2.000 TL değerinde ödül aldı. Mansiyon ödülleri de yarışmada gösterdikleri başarılı performanslarla dikkat çeken diğer gruplara verildi. Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nin “Overdose” adlı grubu, İçel Anadolu Lisesi’nin “Tet Rocks” adlı grubu, Ayrıca, yine Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nin “Coda” grubu ve Bilimkent Koleji’nin “Bilimband” adlı grubu, 1.500 TL’lik mansiyon ödüllerini hak etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.