Mersinde Serdar Soydan, Anamur da Hidayet Kılınç'tan Zafer İlanı

İlk Yayın: 29 Mart 2024 – Güncelleme: 29 Mart 2024 11:55

MHA – Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, ve Mersin büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, zaferlerini ilan ettiler. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen açık hava toplantısı ve iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Kılınç ve Soydan binlerce katılımcının sevgi gösterileri ile karşılandı.  Cumhur İttifakının Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan da 13 İlçeyi ve Merkezde de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak Mersin’i şaha kaldıracağız.” dedi. 

Cumhuriyet Meydanı’nın kalabalık olması sebebiyle çevredeki yolların trafiğe kapatılarak iftar sofrasının kurulduğu bu toplantıda, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, binlerce Anamurlu’ya hitap etti. Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal Gül ve Cumhur İttifakı Anamur teşkilatları da bu önemli buluşmada yer aldı.

Konuşmasında, Anamur’un zaferini ilan eden Başkan Kılınç, “Bugün burada yalnızca Yeşilyurt ve Sağlık Mahallelerimizi kapsayan bir açık hava toplantısı ve iftar programı gerçekleştirmeyi planlamıştık. Ancak Anamurlu hemşehrilerimizin 31 Mart zaferini bugünden tescillemek için bu meydanı doldurup taşıracağını hesap edememişiz. Görüyorum ki Anamur kararını vermiş, Anamur zaferini kutluyor. Bizleri bağrına basan, 5 yıllık hizmet döneminde ilçemize kazandırdığımız eserlerden dolayı memnuniyetini ifade eden, gelecek 5 yılda da istikrardan yani Cumhur İttifakı’ndan yana olduğunu gösteren tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan da Anamur’daki coşkuyu ve heyecanı diğer ilçelerde de hissettiklerini belirterek, “Bugün burada gördüğümüz coşku ve heyecandan Anamurlu hemşehrilerimizin kararını verdiğini anlıyoruz. Bugüne kadar Mersin’in tüm ilçelerini defalarca ziyaret ettik. Her ziyaretimizde aynı coşku ve heyecanla karşılaşmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühü ve destekleriyle bu seçimi kazanacağımıza ve 1 Nisanda çok farklı bir Mersin’e uyanacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Son 100 gündür sahada olduklarını belirten Başkan Kılınç, vatandaşlardan gördüğü destek ve takdirin kendisini memnun ettiğini dile getirdi. Seçim sonuçlarına dair herhangi bir endişesinin olmadığını vurgulayan Kılınç, “Yaklaşık 100 gündür 56 mahallemizin tamamında 67.000 hemşehrimizle tek tek kucaklaştık. 30 yılı aşkın süredir siyasetin içerisindeyim dolayısı ile sokağın siyasetçiye verdiği mesajı iyi okurum. Seçim kampanyamız süresince vatandaşlarımızın ilgisinden ve desteğinden anladığımız kadarıyla biz bu seçimi açık ara farkla kazanacağız. Ancak rehavete kapılmadan 31 Mart akşamına kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve 31 Mart akşamı yine bu meydanda zaferimizi kutluyor olacağız” dedi.

Başkan Kılınç, vatandaşları son gün yapılacak olan miting ve konvoya davet ederek, “30 Mart Cumartesi Günü saat 09:30’da Pullu’dan başlatacağımız konvoya ve 13:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Cumhur İttifakı Büyük Anamur Mitingi’ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.