Milli Eğitim Müdürümüz Temsilen Uğur Okulundan Nefes Toklu Oldu

İlk Yayın: 22 Nisan 2024 – Güncelleme: 22 Nisan 2024 19:42

MHA – Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’ın makamına, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı etkinlikleri kapsamında Özel Uğur Okulları Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Nefes Toklu oturdu. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, etkinlikler kapsamında Özel Uğur Okulları Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Nefes Toklu ve Okul Müdiresi Özge Demir’i, makamında kabul ederek bir süre sohbet etti. Daha sonra makamı öğrenciye bıraktı. Makama oturur oturmaz, okullarda sosyal etkinliklerin arttırılmasını isteyen Nefes Toklu; “Sosyal etkinliklerin arttırılması öğrencilerdeki sınav stresini azaltacaktır.  Ayrıca İlçemizde öğrencilerimizin kullanabileceği bir yüzme havuzu;  tiyatro ve çeşitli salonların olduğu Kültür Merkezinin olmamasının eksikliği hissedilmektedir” dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğü makamından Telefonla İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir’i  arayan yeni müdür Nefes Toklu’yu,  Kaymakamlık Makamına oturan Kalınören İlkokulu öğrencisi İbrahim Ege Kılınç cevapladı. Toklu kılıç’tan, okullarda fiziksel ve sözlü şiddetin önlenmesi, bayrakların yenilenmesi ve hijyene dikkat edilmesi hususunda talimat aldı ve çalışmalar hakkında Kaymakam Ege Kılınç’a bilgi verdi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan  “Yarınlarımızın teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Başarılı ve mutlu bir gelecek diliyorum” dedi
Devir teslim töreninin ardından, Mercan, günün anısına temsili İlçe Milli Eğitim Müdürü Nefes Toklu’ya hediye takdim etti. 

 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.