O Korkunç Olayı Jandarma Çözdü

İlk Yayın: 6 Nisan 2024 – Güncelleme: 6 Nisan 2024 18:49

 

MHA – Mersin’in Erdemli İlçesi’nde meydana gelen ve üç kişinin yanarak ölümü ile sonuçlanan korkunç olayın kaza değil, cinayet olduğu jandarmanın titiz çalışması sonucu ortaya çıktı. 
Olayın şüphelisi yakalanarak adliyeye teslim edildi. Alınan bilgilere göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erdemli ilçesi İlemin Mahallesinde meydana gelen cinayetle ilgili titiz bir çalışma yürüterek şüpheliyi yakaladı.
 Olayın, (1) şahsın aracında yanarak vefat ettiği ve (2) şahsın ise evinde yanarak hayatını kaybettiğinin tespit edilmesinin ardından, Jandarma ekipleri harekete geçti. 
Jandarma Asayiş Timleri ve Suç Araştırma Timleri ile Olay Yeri İnceleme ekipleri olayla ilgili detaylı bir çalışma başlattı.  Soruşturmayı derinleştiren ekipler, vefat eden şahısların kimliklerini belirledi, bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi ve görgü tanıklarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. 
Yapılan araştırmaların ardından, şüpheli şahsın kimliği tespit edildi.  Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra savcılığa sevk edildiği ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.  Bu olayla ilgili soruşturma devam ederken, Jandarma ekipleri cinayetin detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.