Özdemir Ve Yönetiminden Başkan Deniz'e Nezaket Ziyareti

İlk Yayın: 18 Nisan 2024 – Güncelleme: 18 Nisan 2024 20:24

MHA – Anamur Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz’i ziyaret etti. Ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.
 Başkan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Deniz’e nezaket ziyaretinde bulunarak, ilçedeki esnaf ve sanatkarların çıkarlarını temsil eden kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında ayrıca, Anamur’un, ekonomik ve sosyal kalkınması için işbirliği ve dayanışma konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
 Belediye Başkanı Durmuş Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kooperatifin çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. İlçedeki esnafın ve sanatkarların ekonomik refahını artırmak adına kooperatif ile belediye arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özdemir de, seçim sonuçlarındaki başarılarından dolayı hem Belediye Başkanı Duemuş Deniz’i tebrik etti, hem de sıcak karşılamasından dolayı teşekkür etti. Özdemir; “ Bu tür ziyaretlerin,  yerel yönetim ile esnaf ve sanatkarlar arasındaki iletişimi güçlendirmekte ve ilçenin ekonomik gelişimine katkı sağlamaktadır.” Dedi. 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.