Tarihe Damga Vuracak Olayların Eşiğindeyiz

İlk Yayın: 9 Mayıs 2023 – Güncelleme: 9 Mayıs 2023 13:17

Ünlü Astrolog Michaela Astro, yıldızların hareketleriyle zaman içinde öngörülerini paylaşırken çoğu zaman sevindirdi, umutları yeşertti.

Dünya çapında Astroloji konusunda önemli bir şöhretin sahibi olan Michaela Astro, instagram hesabında paylaştığı yazısıyla kafaları karıştırdı.
İşte Michaela Astro paylaşımı;
“Akrep burcunda bir Ay tutulması üstelik Uranüs etkisiyle depremleri tetikleyebilir, halk hareketleri, hava ve deniz kazaları, deprem ve volkanik patlamalar yaşanabilir.
Dünyada birçok ülkede grevler, protestolar görebiliriz. Kadınlara yönelik taciz, tecavüz, cinayet gibi suçlar yaşanabilir, madenlerde patlamalar meydana gelebilir.
Türkiye bir Akrep Burcu ülkesi, orta ölçekli toprak hareketleri önümüzdeki 6 ay boyunca risk taşıyor. Deprem bölgesinde barınma, beslenme gibi ihtiyaçlara yönelik krizlere çözüm üretilebilir.
Ekonomik olarak zorlanma, artan enflasyon, iflas eden bankalar, kaynakların yetersizliği, insanların kıtlık bilinci, Boğa-Akrep dizaynında ortaya çıkabilecek diğer konular arasında.
Ülkemizde bir liderin ölümü ses getirebilir; vefat, tüm dengeleri değiştirebilir. Tarihe damga vuracak olayların eşiğindeyiz”

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.