Toroslar Belediyesi, Kilit Parke Yol Çalışması Yaptı

İlk Yayın: 5 Haziran 2023 – Güncelleme: 5 Haziran 2023 14:37

Toroslar Belediyesinin yol yenileme çalışmaları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
 
Belediye Fen İşler Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Korukent Mahallesi’nde finişerle asfalt serimi, Akbelen, Soğucak ve Çandır Mahalleleri’ndeki yollarda da kilit parke taşı döşeme çalışmaları yaptı.
 
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Toroslar, her şeyin en iyisine layık. Üst yapımızı güçlendirmeye, yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz” dedi.
 
Vatandaşların standardı daha yüksek yollarda ulaşım sağlamasını hedefleyen Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor.
 
“YOLLARIMIZIN HEM KALİTESİ HEM KONFORU ARTTI”
 
Korukent Mahallesi’nde sıcak asfalt ile kaplanan yol, bağlantı yollarının da rahat bir şekilde kullanılmasını sağladı.
 
Korukent Mahalle Muhtarı Ayfer Başdan ise yollarının hem kalitesinin hem de ulaşım konforunun artığını kaydederek; “Her yağışın ardından yollarımızda çöküntüler oluşuyordu. Araçlarımızın ön düzenleri kötü vaziyetteydi. Şimdi yolumuz yapıldı. Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederim” dedi.
 
“BAŞKANIMIZ, TALEBİMİZİ EN KISA ZAMANDA YERİNE GETİRDİ”
 
Akbelen Mahalle Muhtarı Seyhan Teyyar ise mahallelerinde mevcut yollarda yapılan kilit parke taşı çalışmalarından mahalle sakinlerinin çok mutlu olduğunu belirterek; “Yol yenileme çalışmasını belediyemize ilettik. Talebimizi en kısa zamanda yerine getiren Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 
“YAYLA SEZONU ÖNCESİ YOLLARIMIZ YAPILDI”
 
Soğucak Mahalle Muhtarı Yaşar Demir, özellikle yaylalarda kış aylarının rahat geçmesi için planlı çalışmalar yürüten Toroslar Belediyesinin yayla sezonu öncesi yaptığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını vurguladı. Mahalle Muhtarı Demir; “Yayla sakinlerimiz gelmeden yollarımız yapılıyor. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”
 
Çandır Mahalle Muhtarı Ramazan Şimşek, mahallelerine yeni bir meydan kazandıran Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; “Meydanın yapıldığı yer daha önce topraktı. Mahalle sakinlerimizin merasimleri burada toz toprağın içinde gerçekleşiyordu. Başkanımıza talebimizi ilettik. Bize dönüştü yaptı. Ve yollarımız, meydanımız kilit parke taşı ile kaplandı. Başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.
 
“BELEDİYEMİZ MUHTEŞEM HİZMETLER VERDİ”
 
Mahalle sakinleri ise yapılan asfalt ve kilit parke yol çalışmaları ile yollarının yepyeni bir görünüme kavuştuğunu dile getirerek; “Toz, topraktan kurtulduk. Yollarımız, tertemiz oldu. Çocuklarımız daha rahat top oynayabiliyorlar. Mahallelerimizde tüm hizmetler eksiksiz yapılıyor. Belediyemiz muhteşem hizmetler verdi, çok mutluyuz. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.
 
BAŞKAN YILMAZ; “TOROSLARIMIZA YAKIŞIR BİR ÇEHRE DİZAYN EDİYORUZ”
 
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz,  Korukent, Akbelen, Soğucak ve Çandır Mahalleleri’nde yaptıkları asfalt ve kilit parke çalışmalarının hayırlı olmasını diledi.
 
Başkan Yılmaz; “Göreve geldiğimiz günden bugüne sıcak asfalt, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mahallelerimizde tespit ettiğimiz ihtiyaçları, mahalle muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin taleplerini de göz önünde bulundurarak gideriyoruz. Bu konuda çok ciddi yol aldık. Toroslarımıza yakışır bir çehre dizayn ediyoruz. Bu azim ve enerjiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.