“Türkiye’yi optik lenste üretim merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz”

İlk Yayın: 16 Mart 2023 – Güncelleme: 16 Mart 2023 14:21

Markanın online platformu lensfiyat.com’u kurarak istihdama da katkı sunduklarını aktaran Savran, “Kontakt lens pazarındaki Türk markalarını dünyayla tanıştırmayı ve ülkemizi optik lens üretim merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Renkli kontakt lens markası Labella’nın da kurucu ortağı olan Erdoğan Savran, 2022 yılının ekim ayında Dubai’de gerçekleştirilen Vision Plus Dubai Optik Fuarı’na katıldıklarını belirterek, “Bugüne kadar sadece online kanalımızda 300 binden fazla satış kaydına imza attık. Ülkemizde birçok markanın dağıtımını yapan Savran Luxe Optik olarak yaklaşık 6 yıldır düzenlenen dijital dünyanın enleri yarışmasında geçtiğimiz yıl ödül aldık. Şirketimizin çatısı altında 19 üretici firmayla birlikte çalışıyoruz. Renk ve çeşitlilik açısından zengin bir yelpaze sunuyoruz. Ortadoğu pazarında söz sahibi bir firmayız. Azerbaycan, İran, Libya ve Mısır’da resmi distribütör; Dubai, Irak, Kuveyt, Morocco, Romanya, Şili ve Ürdün’de bayiler aracılığıyla hizmet veriyoruz. Şimdi yeni hedefimiz Avrupa pazarı. Yeni markamızı da dünyaca ünlü konuma getirmek için sabırsızlanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

“Yüzde 40 su olan lenslerin satışını gerçekleştiriyoruz”

19 farklı markanın ürünlerinin satışını online olarak gerçekleştirdiklerinin altını çizen Savran, “Doğal ve zarif tam 33 renk tonu seçeneğimizle içeriği yüzde 40 su olan lenslerin satışını gerçekleştiriyoruz. Özel boyama tekniği, hareli ve haresiz seçim alternatiflerimiz mevcut, pürüzsüz ve ince yapısı sayesinde korneayı koruma özellikleri ile önceliğimiz alıcılarımızın göz sağlığıdır” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.