Yeniden Refah Partili Demir: “İman varsa imkan da vardır”

İlk Yayın: 1 Mart 2023 – Güncelleme: 3 Mart 2023 10:15

Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanlığı, haftalık olağan toplantısını deprem gündemi ile çadırda düzenledi.

Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir, haftalık olağan toplantıyı deprem yaralarımızı sarmaya çalışırken aynı zamanda, organize olmak adına gerçekleştirdiklerini belirterek, ”Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanlığı olarak, deprem yaralarımızı sarmaya çalışırken aynı zamanda, organize olmak adına, haftalık olağan toplantımızı da, kurduğumuz çadırda gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar yaptıkları ile ilgili olarak eksiklerini belirleyerek vatandaşlara ulaşmak adına yapabilecekleri üzerine konuştuklarını dile getiren Başkan Demir, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının temini konusunda imkanlarımızı seferber ederken, çadır ve konteyner konusunda da yetkilileri harekete geçirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilgi ve teveccühlerini hissetmekten de mutluluk duyuyoruz. İman varsa imkan da vardır. Biz de umudumuzu diri tutarak yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz. Partimize üye olan vatandaşlarımızı da bu kutlu davada aramızda görmekten mutlu olduk. Rabbim bize yaralarımızı sarma konusunda güç kuvvet versin.”

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.