Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

İlk Yayın: 27 Mart 2024 – Güncelleme: 27 Mart 2024 16:04

Mithat ÜNAL/(MHA) Mersin’in Anamur İlçesi Çeltikçi İlk- Orta Okulu, kütüphane haftası nedeni ile okuma etkinliği düzenledi. Okul Müdür Vekili Mehmet Karayel ve okul öğretmenlerinden Nazife Özyiğit Kökkabak ve Semiha Uysal’ın öncülük ettiği  “Kitabını Al Sen de Gel” okuma etkinliği okul bahçesinde renkli görüntülere sahne oldu.Kütüphaneler Haftası kapsamında, okulun öğrenci, öğretmen, velilerin bir araya gelerek katıldığı okuma etkinliği, okul bahçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 
Etkinliğe, öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerle birlikte, emniyet mensupları da kitap okuyarak çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın önemine vurgu yaparak destek verdiler.
 Müdür Yardımcısı Mehmet Karayel, etkinlik amaçlarının,  kitap okumanın önemine dikkat çekmek ve okuma alışkanlığını artırmak olduğunu söyledi.  Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Mehmet Karayel,  kitap okuma etkinliklerinin düzenlenmesinin önemine değindi. 
Etkinliğin, kitap okuma alışkanlığını artırmak ve toplumda okuma kültürünü yaygınlaştırmak adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Etkinlikte, katılımcılar kendi getirdikleri kitapları okuyarak keyifli zaman geçirdiler. 
Katılımcıların memnuniyetle ayrıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve Emniyet mensuplarının bir araya gelerek kitap okuma etkinliğine katılması, okuma kültürünün yaygınlaştırılması adına önemli bir örnek teşkil ederken, okul bahçesi deyim yerindeyse açık hava kütüphanesine döndü. 

 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.