Türk Polis Teşkilatının 179. Yıl Dönümü Anamur da Anıldı

İlk Yayın: 10 Nisan 2024 – Güncelleme: 10 Nisan 2024 12:57

MHA – Türk Polis Teşkilatının 179. Yıldönümü Anamurda törenle anıldı. Anamur Emniyet Müdür Vekili Hanifi Umar törende Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Selahattin Onur, CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer,

 Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, Emniyet Müdür Vekili Hanifi Umar, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, polis memurları meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 
Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Emniyet Müdür Vekili Hanifi Umar, Türk Polis teşkilatının 179. Yıldönümünü kutladı. 
Türk Polis teşkilatının yurt içindeki asayişi sağlamanın yanında, yurt dışında da Balkanlarda, Suriyede, Afganistanda, Irakta, Azerbaycanda, Afrikada ve dünyanın birçok bölgede toplumsal düzenin korunması, yardımlar ve eğitim görevlerinde bulunduğunu kaydeden Umar, 6 Şubat Depremlerinde olduğu gibi milletimizin ihtiyaçlı durumlarında da yardım ve kurtarma çalışmalarına fiilen katıldığını söyledi. 7 aylık görevi süresince Anamurda ki görev arkadaşları ile uyum içerisinde çalışarak gerek asayiş ve trafik, gerekse toplumsal yardımlaşma ve eğitimi konularında başarılı bir görev sürdürdüklerini kaydeden Anamur Emniyet Müdür Vekili Hanifi Umar, konuşmasının sonunda hem teşkilatının, hem de Anamur halkının ve protokolün Ramazan Bayramını kutladı. 


 

 

Kaynak: MHA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam algılamasını kapatınız.