Anamur Bülten
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Aziz Özen, Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Yayınlama: 15.01.2026 - 19:29 Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: anamurbülten Okunma: 468
Paylaş:

Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için adaylığını koyan Aziz Özen, Aura Kafe’de düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleşen basın toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıktı. Toplantıya Özen’in yönetim ekibi, oda üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Uzun yıllardır şoför esnafının içinde yer alan ve direksiyon başında geçen yılların tecrübesiyle bu yola çıktığını belirten Aziz Özen, konuşmasında birlik, değişim ve dayanışma vurgusu yaptı. Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası’na kayıtlı 516 üye bulunduğunu hatırlatan Özen, adaylığının bir makam arayışı değil, esnaf için çözüm ve yenilenme adımı olduğunu ifade etti.

“Yıllardır alın teri döken bir kardeşiniz olarak, sizlerin destek ve teşvikleriyle oda başkanlığına adaylığımı açıklamış bulunuyorum” diyen Özen, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu camianın bir parçası olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Bu yola ‘ben’ demek için değil, ‘biz’ demek için çıkıyoruz.”

Göreve gelmeleri halinde şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Aziz Özen, liyakatli ve değişime açık bir ekiple odayı daha güçlü, söz sahibi ve saygın bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi. Kararların kapalı kapılar ardında değil, tüm esnafla istişare edilerek alınacağını belirten Özen, “Odamızı birlikte yöneteceğiz” mesajı verdi.

Ulaşılabilir, samimi ve çözüm odaklı bir başkan olacağının altını çizen Aziz Özen, “Şoför esnafımızın başı her zaman dik olacak. Alın teri her zaman değer görecek. Bizim tek derdimiz şoför esnafımıza hizmet etmektir. El ele vereceğiz, odamızı birlikte büyüteceğiz” dedi.

Öte yandan Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın, 17 Ocak 2026 Cumartesi günü saat 10.00’da, Akdeniz Mahallesi 1320 Sokak No:14 adresinde bulunan Anamur Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacağı bildirildi. Çoğunluk sağlanamaması halinde ise ikinci toplantının 23 Ocak 2026 Cuma günü aynı yer ve saatte gerçekleştirileceği açıklandı.

Aziz Özen, tüm şoför esnafını genel kurula katılmaya davet etti.

Haber Resmi

Haber Resmi

Haber Resmi

# Kalkınma # Yatırım # İşbirliği # Afrika # Amerika
Son Haberler

ANTSO’da Mehmet Tuna Güven Tazeledi

03.10.2026 - 20:58

SEVGİ VE EREN MUTLULUĞA YELKEN AÇTI, KILINÇ VE KODAL AİLELERİ MUTLU GÜNDE BİRLEŞTİ..

27.09.2026 - 01:48

Sonbahar Başlıyor: Gece Ve Gündüz Eşitleniyor

22.09.2026 - 21:10

İklim Konuşuluyor, Anamurlu Somut Projeyi Soruyor: Ortada Ne Var?

22.09.2026 - 00:47

MHP Mersin’de Yeni Dönem: Anamur Ve Bozyazı’dan Yönetime İsimler Girdi

21.09.2026 - 22:24

21 Eylül Dünya Alzheimer Günü

20.09.2026 - 23:40

Anamurlu Aziz Özen MHP Mersin İl Yönetiminde

20.09.2026 - 02:23

Anamur Semaları Renklenecek: Türkiye Şampiyonası 22-26 Eylül’de

17.09.2026 - 10:15

MHP ANAMUR’DAN EVCİLER MAHALLESİ’NE ZİYARET: VATANDAŞIN TALEPLERİ YERİNDE DİNLENDİ

04.09.2026 - 22:47

Uçarı’da Fırtınadan Zarar Gören Üreticilere Ziyaret

01.09.2026 - 21:42
Son Makaleler

Akdeniz’de Bir Selçuklu Mührü: Anamur

GORA

Anemurium’dan Anamur’a (Bizans dönemi)

Anamur Neden İl Olmalı?

Antik çağlarda Anamur; (Luvi, Hitit ve Fenike Egemenliği)

Taşeli’nde Bir Köy

Roma’nın Akdeniz’deki Hafızası: Anemurium

“Emek” Söylemi, Baskı Gerçeği!

Anamur’un İçme Suyu Sorunu

Yol değil, can pazarı…!

Kategoriler
Asayiş&Güvenlik Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Özel Haber Sağlık Siyaset Spor Teknoloji Yaşam Yerel