MHP Anamur Teşkilatı TBMM Grup Toplantısına Katıldıl
Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Mehmet Yayla, parti teşkilatı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP TBMM Grup Toplantısına katılım sağladı.
Toplantı öncesi 21. Dönem Mersin Milletvekili, 2019–2024 yıllarında Anamur Belediye Başkanlığı yapan Hidayet Kılınç Mersin ve Anamur teşkilatları ile yakından ilgilenerek Anamur teşkilatı ile görüş alış verişinde bulundu.
Grup toplantısında genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle bir araya gelen Anamur heyeti, parti politikaları ve gündeme ilişkin değerlendirmeleri yakından takip etti. Başkan Yayla yaptığı açıklamada katılımın, teşkilat–genel merkez bağlarının güçlendirilmesi ve yerel teşkilatların Ankara’daki çalışmalarla daha etkin şekilde buluşması açısından önem taşıdığını ifade etti.



